22 Nis 2009

DOĞUM GÜNÜM


Zamansızlıktan bir türlü yazamadım. Doğum günüm geçeli neredeyse bir ay olacak. Olsun ben yinede şimdiymiş gibi davranayım bari masuscuktan canım.

Yeni yaşım bana bambaşka güzellikler getirdi. En önemlisi hayatımı tamamen değiştiren bambaşka bir işle ilgileniyorum. Öğretmenlik yapmazsam mutsuz olacağımı düşündüm hep yıllarca ve ısrarla daha güzel iş fırsatlarını teptim (şimdiden bahsetmiyorum, malum bir krizdir gidiyor). Şimdi gerçekten çok mutluyum, çünkü artık kendi işimin patronuyum. Güzel işler çıkartıyorum, güzel geri dönüşler alıyorum, en iyi olmak için didiniyorum. Kendimi seviyorum yauuuuu... ve kendi kendimin doğum gününü kutluyorum, daha da iyi bir yaş geçireceğime inanıyorum.

9 yorum:

GAMZELİ ANNE dedi ki...

ilk yorum bende nem mutlu:))öncelik sağlıkla ve sevgiyle sevdiklerinle dolu bi ömür dilerim...yewni yaşın san hep güzellikler getirsin:))

Unknown dedi ki...

yeni yaşında saglık ve mutluluk diliyorum.

Damla dedi ki...

Mutlu yıllar!

Zerrin Pasta Evi dedi ki...

Doğum gününüz kutlu olsun. Nice sağlıklı,mutlu,sevdikleriniz ve sevenlerinizle beraber güzel yaşlara... Yeni mesleğin pastacılıkta da bol kazançlar,başarılar diliyorum canım :))))

Sevgiler...

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Keşke oğlum daha küçükken keşfetseymişim seni. Neyse ki başka harika tarifler de var. Yeni işin hayırlı olsun, bir de nice yıllar dilerim. Biraz az ve öz oldu ama zamanla daha çok keşfedeceğim blogunu.
Sevgiler,
Esra

Zerrin Pasta Evi dedi ki...

Anneler günün kutlu olsun canım. Evladınla sağlıklı,mutlu,huzurlu günler dilerim.

Sevgiler...

Unknown dedi ki...

anneler günün kutlu olsun.sevdiklerinle beraber ve mutlu geçirecegin nice anneler günü dilegiyle.hep sevgiyle kal.

Şekerci Butik dedi ki...

anneler gününüz kutlu olsun..

sevgiler,

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

ben geç kaldım :(((
ama olsun daha 2 haftalıksın henüz :))))
çok çok güzel yıllar sağlıklar keyifler diliyorum canım...
doğum günün kutlu olsun.