2 tatlı kaşığı pirinç unu
1 tatlı kaşığı irmik(10 aydam önce vermeniz rahatsız edebilir dikkat!)
1 tatlı kaşığı dut pekmezi
1/2 bardak süt(1 yaş altına su veya devam sütü kullanın)
1 adet Trabzon hurması(bizimkiler İnebolu hurması:)
Un, irmik ve sütü çırparak pişiriyoruz.
Ocaktan aldıktan sonra hurmaların kabuklarını soyup ekliyoruz ve blendırdan geriçerek pürüzsüz hale getiriyoruz.
En son pekmezi de ekleyerek bebeğinize afiyetle yedirebilirsiniz.
2 yorum:
:)))
BEBEKLER NELER YİYOR ARTIKK..:)))
GÜLE GÜLE BÜYÜTÜNÜZ, ZİYARETİNİZE ÇK TŞKRLR..
SEVGİLER nUnU
:)) teşekkürler nunu her zaman bekleriz :))
Yorum Gönder